tiistai 12. helmikuuta 2013

Tammikuu 2006

1.1.2006

Nyt on sit vuosi vaihdettu.
Olin siis eilen iltavuorossa ja sen jälkeen piti tehdä vielä inventaario... ja nyt tulin aamuun. Eli, eipä tarvinnut juurikaan nukkua.
Olisin siinä varmaan voinut vetäistä pari tuntia sikeitä, mut sepä ei oikein onnistunut, kun kuullosti, kuin olisi ollut tykistökeskityksen keskellä.
Kuka perkele on antanut luvan paukutella noita ilotulitteita pitkin yötä. (No joo, jos ei olisi ollut aamuvuoroa tänään, niin olisin varmaan ollut etulinjassa.)
Jokatapauksessa, aamulla oli vähän hidas olo, mutta päivä alkoi rauhallisesti. Normimeininkiä.

Puolen päivän aikaan alkoi olemaan kiirettä, kun talo oli lähes täynnä. Sai juosta astioita pöydistä ja myymään ihan urakalla.
Kaikki meni siihen asti hyvin, kunnes puolenpäivän jälkeen eräs kaveri menetti hermonsa biljardipöydässä.
Tottakai se on lampun vika, jos ei osaa pelata. Tää jätkä vetäsi biljardimailalla lampun, joka on biljardipöydän yläpuolella, paskaks.
Pistin tyypin pihalle. En muuten koskenutkaan häneen, vaan käytin selvää suomenkieltä, pyytäessäni häntä poistumaan. No, saatoin esittää pyyntöni noin 200 desibelin voimakkuudella, mutta vittuuks tuosta.
Porttikieltohan siitä sit läjähti.

Hetken aikaa oli taas ihan mukavata, kunnes sisään asteli eräs pariskunta. Tajusin heti, että nyt saattaa olla tulossa jotain jännää, sillä tällä pariskunnan rouvalla oli ollut jotain säpinää erään miehen kanssa, joka oli jo baarissa sisällä.
Ja niinhän siinä kävi, että kun tämä pariskunnan herra huomasi tämän miehen, niin siitähän alkoi pienimuotoinen keskustelu, jota he jatkoivat noin varttitunnin ajan ulkona. (Pistin heidät pihalle keskustelemaan, kun en jaksanut kuunnella.)
Ei siellä ulkona ilmeisesti ollut mitään tapahtunut, kun ei kummallakaan ollut mitään jälkiä missään. Jotain pientä kärhämää siinä meinasi vielä välillä olla, mutta se ei mua juurikaan enää kiinnostanut, sillä työvuoroni päättyi.

2.1.2006

Iltavuoro.
No niinpä niin. Pitihän sitä itsekkin hieman juhlia uutta vuotta eilisiltana. Mut oli tullu oltua niin tiiviisti töissä vuodenvaihteessa, ettei jaksanut vetää viunaa, kuin puoleenyöhön asti.
Se hyväpuoli siinä oli, ettei ollut juurikaan oloja tänään töissä.
Mielessäni siinä ajattelin, ettei porukka jaksa enää maanantaina vetää perseitä, kun on noita juhlapäiviä ollut. Tavallaan olin oikeassa. Normiväki ei ollut juomassa, mutta jotain ihmesakkia oli sitäkin enemmän.
Mulle tuli erittäin nostalginen olo, kun eräs asiakas tuli sisälle; Mä olin pienempänä kattonu pikkukakkosta, ja sieltä ohjelmaa "Rosvo Rudolf".
Ei jumalauta... Siinä se ny oli mun silmien edessä. Pikimustat hiukset ja pikimusta kokoparta. Huh huh!!! Joku barbababan näköinen möhköfantti oli mukana.
Mä ajattelin, et nää on jotain ihmeen hallusinaatioita eilisillasta, joten heitin ne pihalle.
Taisipa siinä ilta mennä muuten ihan O.K.

7.1.2006

Aamuvuoro.
Tää oli mun kolmas aamu putkeen. En enää tarkkaan muista, et mitä tapahtui minäkin päivänä, mut kun tänään näin erään asiakkaan, niin pitää kertoa eilisestä:
Pubiin saapui iltapäivällä eräs seurue, joista yksi miespuolinen oli aika hyvässä kunnossa. Normaalisti tää tyyppi tilaa viinaa, minkä kerkeää, oli olo mikä tahansa, mut nyt tää pyysikin vettä. Ihmeteltyä sitä ääneen, sain kuulla, että tää kaveri oli lyönyt vedon: Jos hän ei sammu ennen klo 18, niin hän voittaa 50.. Ja jos sammuu, niin maksumieheksi joutuu hän itse.
Hän kerkesi juomaan pari huikkaa vedestä, (klo 14.52) kunnes tuli jo tilaus. Siimänniä oli saatava. Annoin yhden, ja varoittelin, et se on petollista. Mut, kuten hän sanoi, eihän kolmessa tunnissa kerkeä sammumaan.
Vähän ajan kuluttua (klo 15.13) tuli toinen tilaus: "Anna mulle seimännsssshotsia ja villevallatnnn.. Pistä shiihenjotain kirkasta shekaan!"
Yritin selittää, ettei kannattaisi lisätä paukkuihin enää lisää viinaa, mutta mutta, kun se asiakas on kuulema aina oikeassa, niin mikäpä ettei...
Niin tuli paukkua pöytään... terästettynä.
Ja vieläkin oli pojalla kova uho päällä, että kyllähän minä tämän vedon voitan.
Tässä vaiheessa kaveri poistui tiskiltä ja seuraava havainto oli hänestä klo 15.45, kun kävin keräämässä astioita biljardipuolelta. Siellä tuo, kaikkien janoisten sankari, veti autuaana hirsiä. Tiedä sitten, että missä vaiheessa oli kerinnyt nukahtaa.
Mutta, vetoa hän ei kuitenkaan voittanu. Jäi noin kahdesta ja puolesta tunnista kiinni.

Et sellaisia vetoja. Hieman oli noivean oloinen, kun näin hänet tänään.
Loppupäivä meni kuin siivillä, sillä tänään mä lähden itsekkin hieman viihteelle... ROCK ROCK!!!

8.1.2006

Enpä ollut tänään töissä, mutta sen vaan halusin kertoa, että jos joku sattui näkemään mut eilen liikenteessä, niin...
VITTU, KYLLÄ TE VARMASTI OLETTE MUUTKIN HYPPINEET MUNASILLEEN RAVINTOLOISSA??? Joten on aivan turha tulla mulle vittuileen!!!!
Ja mullahan ei ole mitään morkkista mistään! Ettäs tiedätte! Mä painun takaisin pehkuihin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti